Termeni & Condiții

 

 

I. Datele noastre:

 

SC EDITURA BEST PUBLISHING SRL

RO 24034060 - J40/10240/2008

Str. Vintilă Mihăilescu nr. 14, bl. 80, sc. 1,

et. 1, ap. 9, sector 6, București

 

II. Livrare în ţară şi strănătate.

Cărțile în format clasic (tipărite) pot fi livrate oriunde pe teritoriul României.

Cărţile format electronic (pdf) şi cele format audio care se descarcă de pe acest site pot face obiectul vânzării oriunde în lume.

 

III. Politica de retur

Respectăm prevederile O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare.

   a) pentru cărţile format pdf sau audio descărcate de pe acest site.

Cumpărătorul (în condiţiile specificate de actul normativ menţionat) are dreptul ca în termen de 10 zile de la descărcare să denunţe unilateral vânzarea, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Denunţarea se va face în scris printr-un act autentic în care se va menţiona că fişierul care face obiectul returului a fost şters din calculator şi cumpărătorul nu mai deţine nicio copie şi nici nu a înstrăinat către alte persoane (oneros sau cu titlu gratuit) vreo copie a fişierului. Acest act autentic va fi trimis prin poştă către editură prin scrisoare cu valoare cu confirmare de primire. Expedierea plicului trebuie să se facă în interiorul celor 10 zile specificate mai sus. În termen de 30 de zile vânzătorul va vira în contul menţionat de cumpărător contravaloarea sumei care a făcut obiectul vânzării.    

   b) pentru cărţile în format clasic (tipărite).

Cumpărătorul (în condiţiile specificate de actul normativ menţionat) are dreptul ca în termen de 10 zile de la primirea coletului să returneze o carte cumpărată, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, cu anunţarea vânzătorului despre acest fapt. Anunţarea se face telefonic sau prin e-mail şi este urmată de expedierea în ambalajul original către vânzător a cărţii care face obiectul returnării NUMAI în condiţiile în care aceasta nu a suferit deteriorări. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către cumpărător.  Expedierea trebuie să se facă în interiorul celor 10 zile menţionate.  În termen de 30 de zile vânzătorul va vira în contul menţionat de cumpărător contavaloarea cărţii care a făcut obiectul vânzării.  

Vânzătorul are dreptul ca în situaţia în care consideră că acţiunile cumpărătorului au fost întreprinse cu rea intenţie să solicite daune interese de la acesta, în condiţiile legii.

În cazul în care cumpărătorul reclamă un defect real al cărţii achiziţionate înlocuirea obiectului cu defect se va realiza de către noi fără nicio cheltuială din partea cumpărătorului. 

 

IV. Contact, sugestii sau reclamaţii

Pentru orice sugestie sau reclamaţie, precum şi pentru orice alte chestiuni vă rugăm să accesaţi linkul de mai jos.

MESAJ

 

V. Onorarea comenzilor

Comenzile primite vor fi onorate în limita stocului existent. Prezentarea pe site a anumitor cărţi care au fost editate înainte de 1 ianuarie 2015 nu garantează existenţa lor în depozitele editurii. În cazul în care vor exista cărţi prezentate pe site care nu mai sunt în depozit la momentul livrării vânzătorul va anunța despre acest fapt cumpărătorul înainte de a factura și expedia comanda. Cărțile în format pdf, cărțile în format audio și respectiv cărțile format clasic (tipărite) care au fost editate după 1 ianuarie 2015 prezentate pe site sunt în depozitele editurii.

 

VI. Drept de autor

Toate obiectele prezentate și comercializate pe site sunt supuse protecției Legii dreptului de autor. Încălcarea legii atrage răspunderea materială sau/și penală, după caz. 

 

VII. Conținut și prezentare

Imaginile și descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative. Ne străduim să fie cât mai fidele dar pot apărea unele discordanțe.

 

VIII. Forță majoră

SC Editura best publishing srl nu poate fi făcută răspunzătoare pentru situațiile în care cauze de forță majoră (cauze aflate în afara controlului sau influenței sale) împiedică onorarea unor obligații.

 

IX. Acord

Vă mulțumim pentru că ați vizitat site-ul editurii best publishing. Fiind de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus aveți acces deplin la utilizarea acestui site.