Cum cumpăr


Puteti comanda cărțile prezentate pe site direct la editura noastră folosind una dintre metodele de mai jos:


1. Direct pe acest site parcurgand urmatorii pasi:

--  Alegeţi produsele pe care doriti sa le comandaţi. Pentru a gasi lucrarea dorita puteti folosi modulul de cautare rapida, aflat in partea de sus de pe fiecare pagina. Introduceti unul sau mai multe cuvinte pe care le consideraţi reprezentative pentru cartea pe care o cautaţi sau subiectul despre care căutaţi să vedeţi dacă avem vreo carte în ofertă.    Dacă nu sunteţi complet satisfăcut de rezultatul întors aveţi în această a doua etapă posibilitatea să bifaţi căsuţa "Caută și în descrierea produselor" şi să mai apăsaţi odată butonul de căutare.

--  Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, după ce aţi modificat nr-ul de exemplare (sub mesajul "cantitatea") - daca este cazul. Pentru aceasta va rugam sa apasati pe butonul "Adaugă în coş".

--  Dati clic pe butonul "Cosul meu" aflat in partea dreapta-sus a fiecarei pagini. Pentru modificarea cantitatilor este suficient sa modificati cantitatea dorita in "cosul meu" si sa apasati butonul "Actualizare".

--  Apăsaţi butonul "contul meu" aflat în partea dreaptă-sus. Dacă sunteţi client nou, completati formularul. Dacă sunteţi aveţi deja un cont de client la noi introduceţi adresa dvs de e-mail şi parola şi logaţi-vă.

--  Lansati comanda. - Apasati butonul “Finalizează comanda”

--  Verificați datele dvs de facturare și livrare. Alegeți (dacă aveți introduse mai multe variante pentru facturare sau/și adrese de livrare) datele persoanei fizice/juridice pentru care faceți această comandă.

--  Alegeți metoda de livrare

--  Alegeți metoda de plată

--  Dacă vreți puteți să adăugați comentarii legate de comandă

--  Bifați căsuța prin care spuneți că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile

--  Confirmați comanda

 


2. Trimiteti un e-mail care sa contina lucrarile dorite, numarul de bucati, datele dvs. de contact, datele de livrare si facturare, pe adresa clubcarte@bestpublishing.ro sau completând formularul de mesaj de la link-ul de contact.

 

3. Telefonic Notați-vă lucrările dorite, numarul de bucati, datele dvs. de contact, datele de livrare si facturare. Sunați la 021.221.7861 sau 0762.469.119. și comunicați toate aceste informații.